Our Story


Ik ben Cindy, mama van 2 kids en ik ben getrouwd met Xavier Vanwalleghem.

Xavier en ik werken beide fulltime met wisselende uren/diensten (nachten, weekends,…) We hebben samen een dochtertje May van 2016 en een zoontje Lex van 2019.

Gezien ons druk leven wilden we graag wat meer energie. We hebben vroeger altijd samen gefitnest. Ik meer cardio-, Xavier meer krachttraining. Sinds de komst van de kids was het heen/weer rijden naar de fitness een rompslomp geworden.

Ik ben dan verdergegaan met lopen, maar had toch energie te kort. M’n prestaties in het lopen bleven ook steken, ik had na het eten vaak ook een opgeblazen buik en een moe gevoel.

Xavier heeft de erfelijke, aangeboren longaandoening Mucoviscidose. Niet evident dus om mee te leven, laat staan om mee te sporten.

We zijn gestart met een combinatie van natuurlijke-, cellulaire voeding en sport. Bij ons was de combinatie van deze drie, beter gekend als het Fitplan, de oplossing tot een optimale Healthy Active Lifestyle.

Ik ben Gianna, mama van Juliette (2017) en Leon (2019) en samen met Jan Denys.

M’n partner werkt fulltime en ik 4/5de met wisselende uren (nachten, weekends,…). De combinatie van ons werk en gezinsleven is dus een gezellige drukte.

Als sinds een paar jaar let ik wat op m’n voeding en probeer ik minder gluten te eten. Ik sportte vroeger ook al veel, maar sinds de komst van de kindjes is dit niet altijd evident. De energie was dan ook vaak ver te zoeken.

In maart 2020 kreeg ik Corona en hoewel ik niet zó ziek was hiervan, ervaarde ik toch een lange nasleep. Ik had geen energie, opgeblazen gevoel, mijn conditie 0,0, ik had vaak hoofdpijn,… Voor mij was dit de wake-up call die ik nodig had.

Door Cindy ben ik in contact gekomen met het Fitplan. Dit was voor mij een nieuwe start. Ik voel me weer goed in m’n vel… EIN-DE-LIJK!!

This website uses cookies. continuing to use this site, you accept our use of cookies.